divendres, 27 de gener del 2012

ANIVERSARIS

La Marina obre els aniversaris del nou any, ella el passat dia 24 va fer 10 anys.
Estava molt contenta, li feia molta il.lusió complir 10 anys. Tots la vam felicitar i junts vam degustar el dolç berenar que ens va oferir.




dimarts, 24 de gener del 2012

Dia escolar de la Pau

El proper divendres 27 celebrarem com cada any el dia de la Pau tots junts a l'escola. Durant la setmana hem parlat en diferents moments d'aquest tema i hem procurat millorar la nostra manera de ser i actuar.
Us passo un video on podeu veure i sentir la cançó que cantarem plegats tots els alumnes i professors de l'escola. A partir de diumenge podreu veure un munt de fotos a l'apartat d'imatges de la web de l'escola.
Bon cap de setmana.


dimarts, 17 de gener del 2012

PLANETARI - MUSEU MARÍTIM SORTIDA AMB SORPRESES

 Avui, tal com haviem programat, hem anat a visitar el planetari del museu Marítim de Barcelona. Tan bon punt hem sortit del metro de Drassanes just davant nostre hem vist un gratacel,(edifici Colom) i.. SORPRESA!uns treballadors estaven netejant els vidres de l'edifici penjats de la façana. Els nens, bocabadats, els han saludat gesticulant amb les mans i els  treballadors han contestat el saludo de la mateixa manera. Francament feia impresió.

Amb una mica de premeditació i amb el temps suficient abans de l'esmentada visita al planetari, hem anat a visitar el paibelot Santa Eulàlia ancorat al moll de la fusta i ...SORPRESA ! visitarem el vaixell. És un bonic vaixell de tres pals que ens ajuda a saber alguna cosa més del passat mariner, construit l'any 1918 a Torrevieja. Hem visitat la coberta amb el seu timó, hem vist els pals amb vertigen i al capdamunt les banderes. A la part de baix hem vist les lliteres i una gran habitació amb tot tipus de cordes nuades de maneres diferents.
En fi ha sigut bonic i curiós.
 



Per acabar hem anat al planetari on ens esperava un guia per la nostra visita i ...SORPRESA ! era  l'Isaac Rubio un exalumne de la nostra escola que de seguida ens hem conegut mutuament i ens ha fet molta il.lusió, no cal dir que ens ha mimat una mica per tant la visita ha estat molt molt profitosa. Això si, dins el planetari no hem pogut fer fotografies. Tot això acompanyat d'un dia assoleiat i un comportament responsable, fins i tot en el metro, ha resultat un matí perfecte, d'aquells per recordar.
 
 
 

















dissabte, 14 de gener del 2012

LES TAN ESPERADES DIVISIONS

JA HEM COMENÇAT LES DIVISIONS ENTRE DUES XIFRES. DESPRÉS D'UNA BREU INTRODUCCIÓ SEGUIDA DE L'EXPLICACIÓ I LA PRIMERA PRÀCTICA A LA PISSARRA...LES SEVES CARES EREN AQUESTES:









  NO N'HI HA PER TANT... NO ÉS TAN DIFÍCIL !!!